"Onze missie is een match."
 

BEN JIJ OOK TOE AAN EEN NIEUWE UITDAGING?

Werk jij in de bouw of techniek en ben je op zoek naar iets nieuws? Schrijf je dan nu bij ons in! Onze opdrachtgevers bestaan voornamelijk uit architectenbureau's, aannemers, projectbureau's en bedrijven binnen de Nederlandse bouw- en maakindustrie. Wij beschikken over een groot netwerk en helpen je zo om de beste baan te vinden!

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

Om tot een goede match te komen is het belangrijk dat wij weten wat je drijfveren zijn en waar je energie van krijgt. Na jouw inschrijving nemen we contact met je op voor een persoonlijk gesprek om elkaar eerst beter te leren kennen. 

Vervolgens zullen wij voor je op zoek gaan naar vacatures en bedrijven die écht bij je passen. Wanneer wij die ideale baan hebben gevonden zullen we een gesprek met de werkgever aanvragen. Je gaat dan zelfstandig, of samen met één van onze adviseurs, naar de werkgever voor een eerste kennismaking. Natuurlijk helpen wij je graag bij je voorbereiding op het gesprek. Stuur ons een e-mail met je CV en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

IK BEN KLAAR VOOR EEN NIEUWE BAAN!