"Onze missie is een match."
 

BENT U OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE COLLEGA OF FLEXIBELE SCHIL?

BIM-tech helpt u om de juiste match te vinden! We zullen aan de hand van een eerste gesprek samen met u het profiel van de gezochte kandidaat bepalen. Vervolgens gaan wij op zoek binnen ons brede netwerk van professionals naar úw ideale kandidaat, zij het tijdelijk of voor vast. Ook bemiddelen wij tussen bedrijven en ZZP-ers.

ONZE DIENSTEN

Detachering: U bent op zoek naar (tijdelijk) extra capaciteit voor een klus of project. Dan is detachering via BIM-tech dé oplossing. Ons netwerk van professionals fungeert dan als úw flexibele schil. Veel kandidaten zijn ook na een inleenperiode in dienst te nemen. Vaak zonder extra bijkomende kosten. 

Recruitment: Ofwel werving- en selectie is bedoeld om kandidaten te werven die u zelf in dienst kunt nemen. Ideaal als u wilt uitbreiden maar niet de tijd heeft om zelf op zoek te gaan. Wilt u graag een kennismakingsperiode vooraf laten gaan om elkaar eerst beter te leren kennen? Dat kan, wij helpen u graag bij het vinden van de juiste kandidaat i.c.m. een kennismakingsperiode. 

Bemiddeling ZZP: Soms heeft u behoefte aan een zelfstandige met expertise in het vakgebied maar wilt u niet vastzitten aan een dienstverband of contract. ZZP-ers bieden dan vaak uitkomst. Ons netwerk kent ook veel ZZP-ers die kunnen bijspringen wanneer het nodig is. Extra capaciteit maar dan zonder de contractuele verplichtingen. Wij werken enkel samen met ervaren zelfstandigen waarvan wij weten wat ze kunnen. 

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem contact op met BIM-tech voor meer informatie over de voorwaarden en tarieven.